Cumparatori: alegeti de la ce magazin doriti!
Comercianti: creati un shop pe 3W Magazin

Termeni si conditii comercianti

Aceasta pagina reprezinta contractul la distanta intre comerciant si administratorul site-ului 3W Magazin.

3W Magazin este un marketplace (mall online), in care orice comerciant din Romania se poate inscrie si poate vinde online produsele sau serviciile din oferta sa. Costurile pe care le presupune inscrierea ca si comerciant sunt specificate in pagina de inscriere si pot fi schimbate fara vreo notificare prealabila.

Nu se admit servicii pentru care nu se poate specifica un pret exact, ci acesta difera in functie de particularitati. Eventual se poate specifica un pret per unitatea de masura (ex.: placare cu faianta – 40 lei, acesta fiind pretul per m.p.), iar cumparatorul poate comanda cate unitati de masura doreste.

In cazul produselor de serie vandute online, conform legii, cumparatorul poate solicita returnarea produsului si a contravalorii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii, cu conditia ca produsul sa se afle in starea in care a fost primit: in ambalaj original si fara urme de folosinta sau deteriorari de catre cumparator.

Fac exceptie produsele create la comanda, produsele digitale deja intrate in posesia cumparatorului (fisiere: soft, muzica, filme etc.) si serviciile care deja au fost incepute.

In cazul produselor expediate gresit sau deteriorate (chiar si a celor deteriorate la transport), comerciantul va schimba produsul la solicitarea cumparatorului.

La fiecare comanda in parte este indicat ca vanzatorul sa contacteze telefonic cumparatorul pentru confirmarea comenzilor si stabilirea detaliilor legate de termenul si modalitatea de livrare si de plata, pentru a se asigura ca intr-adevar comanda este reala si pentru a evita situatiile in care produsul sa fie refuzat la destinatie.

In nicio situatie un comerciant nu poate solicita despagubiri din partea administratorul site-ului 3W Magazin, comerciantul fiind singurul responsabil de urmarirea expeditiilor si a platilor si de rezolvarea eventualelor divergente intre acesta si cumparator

Comerciantii inscrisi la 3W Magazin se obliga sa se incadreze in termenii legali si sa trateze cumparatorii si comenzile cu maxima responsabilitate.

Punem mare pret pe seriozitate, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a rezilia prezentul contract la distanta in cazul sesizarilor repetate din partea cumparatorilor. In eventualitatea unei astfel de situatii, in cazul in care abonamentul este platit in avans pentru mai multe luni, contravaloarea lunilor ramase va fi restituita, mai putin fractii de luna.

3W Magazin este administrat de MC Regional Webmaster SRL, Soimus, jud. Hunedoara, CUI: 34990522.