Cumparatori: alegeti de la ce magazin doriti!
Comercianti: creati un shop pe 3W Magazin

Termeni si conditii cumparatori

Confidentialitate

In conformitate cu directiva europeana privind protectia datelor personale, orice informatii personale veti introduce la eventuala completare a unui formular pe acest site (nume, numar de telefon, adresa de e-mail etc.), indiferent daca este vorba de un formular de contact, o cerere de oferta, comentariu sau comanda, vor fi folosite exclusiv in relatia dintre dumneavoastra, comercianti si noi (facturare, expedierea comenzilor, anunturi noutati, promotii) si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale.
Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site, ceea ce va duce inclusiv la suspendarea onorarii comenzilor pana la exprimarea unui nou acord.

Cookie-urile pe care eventual le folosim, nu colecteaza date personale.

Conditii de utilizare

3W Magazin este un marketplace (mall online), in care orice comerciant din Romania se poate inscrie si poate vinde online produsele sau serviciile din oferta sa.

In cazul produselor de serie vandute online, conform legii, cumparatorul poate solicita returnarea comerciantului produsului si a contravalorii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii, cu conditia ca produsul sa se afle in starea in care a fost primit: in ambalaj original, fara urme de folosinta si ne deteriorate de catre cumparator.

Fac exceptie produsele create la comanda, produsele digitale deja intrate in posesia cumparatorului (fisiere: soft, muzica, filme etc.) si serviciile care deja au fost incepute in cele 14 zile.

Punem mare pret pe seriozitate, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a rezilia contractul cu orice comerciant inscris in cazul sesizarilor repetate din partea cumparatorilor. Insa 3W Magazin nu va putea fi tras la raspundere in niciun fel de catre cumparatori, intreaga responsabilitate a calitatii produselor si a serviciilor oferite de catre comerciantii inscrisi in program revenindu-le acestora.

3W Magazin nu poate oferi informatii legate de termenele si modalitatile de livrare si plata. Astfel de intrebari trebuiesc adresate comerciantului respectiv, specificat la fiecare produs in parte.

3W Magazin este administrat de MC Regional Webmaster SRL, Soimus, jud. Hunedoara, CUI: 34990522.