Cumparatori: alegeti de la ce magazin doriti!
Comercianti: creati un shop pe 3W Magazin

Termeni si conditii cumparatori

3W Magazin este un marketplace (mall online), in care orice comerciant din Romania se poate inscrie si poate vinde online produsele sau serviciile din oferta sa.

In cazul produselor de serie vandute online, conform legii, cumparatorul poate solicita returnarea produsului si a contravalorii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii, cu conditia ca produsul sa se afle in starea in care a fost primit: in ambalaj original, fara urme de folosinta si ne deteriorate de catre cumparator, astfel incat acesta sa poata fi vandut unui alt client.

Fac exceptie produsele create la comanda, produsele digitale deja intrate in posesia cumparatorului (fisiere: soft, muzica, filme etc.) si serviciile care deja au fost incepute.

Punem mare pret pe seriozitate, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a rezilia contractul cu orice comerciant inscris in cazul sesizarilor repetate din partea cumparatorilor. Insa 3W Magazin nu va putea fi tras la raspundere in niciun fel de catre cumparatori, intreaga responsabilitate a calitatii produselor si a serviciilor oferite de catre comerciantii inscrisi in program revenindu-le acestora.

3W Magazin nu poate oferi informatii legate de termenele si modalitatile de livrare si plata. Astfel de intrebari trebuiesc adresate comerciantului respectiv, specificat la fiecare produs in parte.